Image
Image

Opmeten bestaande woning en opleveren in Cad

Ben je een bouwheer met bouwplannen?Ben je een eigenaar maar je hebt geen bouwplan? De bestaande toestand dient in kaart gebracht te worden?
Door een gebouw te laten opmeten en uittekenen worden de indeling van de ruimtes, de diktes van de muren, de oppervlaktes en volumes duidelijk.Plantekeningen van de bestaande toestand kunnen, net als foto’s van de gevels en interieurzichten, deel uitmaken van de “gebouwenpas”. Dat is een identiteitskaart van het gebouw, die in de toekomst gepromoot zal worden.
Image

Meten is weten

Zoals bij vele oudere huizen is er misschien geen bouwplan beschikbaar.

Gedetailleerde opmeting

Een gedetailleerde opmeting is ook de eerste, cruciale stap als u werken wilt uitvoeren aan een gebouw. Maar dat is niet de enige reden waarom het opmeten nuttig en zinvol kan zijn.Analyse van de grondplannen kan aangeven welke muren vermoedelijk dragend zijn. Samen met de doorsnedes en gevelzichten kan bijvoorbeeld de lichttoetreding berekend worden.

U kunt bij ons terecht

U kunt bij ons terecht voor het opmeten van uw woning. Handig als u juist een huis gekocht hebt. Elke opmeting wordt digitaal uitgetekend en bevat alle info die nodig is voor het maken van een nieuw ontwerp.Standaard worden de grondplannen in minstens één snede getekend. 
Op vraag kunnen deze tekeningen uitgebreid worden met extra snedes, bijkomende details.Mocht u als eigenaar bijkomende vragen hebben of info wensen twijfel niet en stel gerust vrijblijvend uw bijkomende vragen.

Gratis info